Tilbygning i alle størrelser

Hos Murermester Henrik Svendsen løser vi en lang række forskellige mureropgaver, og heriblandt kan vi hjælpe dig med tilbygning af din privatbolig, så du får flere kvadratmeter at bevæge dig på. Vi har stor erfaring med denne type opgaver, og bor du i nærheden af Odense eller Tommerup, så hjælper vi gerne til med din opgave.

Med en tilbygning eller ombygning leveret af os, er du garanteret et kvalitetsprodukt, hvor du gennem hele forløbet vil være i tæt kontakt med os, hvor det også er muligt at komme med idéer og rettelser af forskellig art. Vi overholder altid den aftalte deadline for opgaven. Vi har været medlem af Dansk Byggeri i over 25 år, hvilket er din garanti for et solidt stykke arbejde.

Vi klarer alle former for tilbygninger

Elsker du din boligs placering, men er I efterhånden blevet for mange personer til boligens antal kvadratmeter? Så kan en tilbygning være en rigtig god løsning, hvor der er mulighed for at udvide et eller flere rum i huset. En tilbygning kan også være en rigtig god investering, da den vil forøge boligens værdi mærkbart.

​Tilbygninger ses i mange forskellige former, og vi har gennem vores mere end 20 års erfaring inden for branchen udført mange af disse. Derfor kan vi hjælpe med tilbygning af

  • ​Stue og udestue
  • ​Køkken
  • ​Værelser
  • ​Garagen

Vi kan desuden tilbyde at påtage os totalentreprise på opgaven. Der findes derfor ikke den tilbygning, som vi ikke kan klare for dig.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre nærmere omkring dine muligheder for at få en tilbygning til din bolig? Ring på telefon 64 76 26 01 og få mere at vide. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at realisere din drøm, og vi garanterer for et flot resultat af høj kvalitet, som du vil sætte stor pris på i mange år.

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med sidste nyt 

fb-ikon

Kontakt os​

Du kan finde os på adresse:

​Kirkevej 34, 5690 Tommerup

Ring til os på:

64 76 26 01

​Eller send en e-mail til:

info@murer-svendsen.dk 

CVR: 30911563

​Vi er medlem af

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.