Kirkekalkning

Alle vores flotte danske kirker kræver stor vedligeholdelse, hvis vi ønsker dem i flot stand. Det bidrager vi hos Murermester Henrik Svendsen gerne til, hvorfor vi tilbyder kirkekalkning. Vi har over 20 års erfaring med kirkekalkning. I de år har vi hjulpet med at restaurere mange kirker både i nærområder ved Odense og Tommerup, men også i resten af Danmark.

Opnå et flot resultat ved kirkekalkning

Vi har i dag et samarbejde med 25 forskellige kirker i landet, for hvem vi udfører kirkekalkning. Hertil har vi det helt rette udstyr bestående af blandt andet egne speciallifter, som er fremstillet til at komme rundt på kirker. Vores kunder er tilbagevendende, og vi har flere reference fra vores eksisterende kunder. Derfor kan du se billeder af vores arbejde med kirkekalkning her på hjemmesiden.

Der er stor forskel på de danske kirker herhjemme, men fælles for næsten alle er, at de er gamle og står i original stand. Dette har vi selvfølgelig for øje, når vi udfører kirkekalkning, hvorfor vi udfører vores arbejde med en stor respekt for de gamle, flotte kirker. Derfor anvender vi også de helt rigtige materialer, således kirkernes facade ikke tager nogen form for skade af kirkekalkningen. Vi udfører også altid vores kirkekalkning ærefuldt og dette med mindst mulig gene for brugere af kirken og dens omgivelser.

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at bevare de danske kirkers skønhed, hvorfor vi udfører kirkekalkning af høj kvalitet. Vi har stor erfaring med arbejdet og overholder altid faste aftaler omkring pris og deadline for arbejdet. Kontakt os i dag på telefon 64 76 26 01, hvis du ønsker at indgå en aftale omkring kirkekalkning af den lokale kirke.

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med sidste nyt 

fb-ikon

Kontakt os​

Du kan finde os på adresse:

​Kirkevej 34, 5690 Tommerup

Ring til os på:

64 76 26 01

​Eller send en e-mail til:

info@murer-svendsen.dk 

CVR: 30911563

​Vi er medlem af

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.