Facaderenovering af høj kvalitet

Facaderenovering er et af vores specialer hos Murermester Henrik Svendsen. Som stolt murermester har vi udført tonsvis af facaderenoveringer gennem tiden, og alle vores kunder har været yderst tilfredse med resultatet. Vi hjælper også gerne dig med din facaderenovering, hvis du bor i omegn af Odense eller Tommerup.

Vi klarer din facaderenovering

Er facaden på dit hus ved at være slidt og kedelig at se på, er malingen ved at skalle af eller er facaden ikke længere så holdbar som tidligere? Så kan en facaderenovering være den helt rigtige løsning. Denne kan bidrage positivt til huset på mange måder og derved være en rigtig god investering.

Lader du os udføre facaderenovering af dit hus, så kan vi være med til at øge din boligs energivurdering. Samtidig vil renoveringen give dit hus et flottere udseende og få det til at fremstå som nyt.

Ved et eventuelt salg betyder førstehåndsindtrykket også meget, hvorfor en facaderenovering kan være med til at øge salgsprisen på din bolig.

Vores erfaring med facaderenoveringer er stor, og vi har et unikt kendskab til alle bygningers grundlæggende arkitektur. Derfor vil vi ved ethvert arbejde sørge for styrke murenes modstandsevne imod slitage, kulde og så videre. Samtidig sørger vi for at den æstetiske effekt ikke ødelægges. Vi anvender altid de bedste materialer på markedet og sørger for, at du får det ønskede resultat. Vi afleverer altid vores opgaver til den aftalte tid, og vi pakker ikke sammen igen, før du som kunde er fuldt ud tilfreds med din facaderenovering.

Kontakt os for et tilbud

Kunne du være interesseret i at vide mere omkring vores facaderenoveringer, og hvilke muligheder din bolig har? Kontakt os i dag på telefon 64 76 26 01, og så kan vi aftale nærmere.

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med sidste nyt 

fb-ikon

Kontakt os​

Du kan finde os på adresse:

​Kirkevej 34, 5690 Tommerup

Ring til os på:

64 76 26 01

​Eller send en e-mail til:

info@murer-svendsen.dk 

CVR: 30911563

​Vi er medlem af

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.