Nyt badeværelse til dit hjem

Vi kan hos Murermester Henrik Svendsen hjælpe dig med at få et nyt badeværelse til dit hjem. Vi har lavet mange badeværelser gennem årene, og vi påtager os gerne opgaven med at realisere din drøm om et nyt badeværelse, hvis du bor i eller nær Odense og Tommerup.

Glæden ved et nyt badeværelse

Ens badeværelse er et af de vigtigste rum i en moderne bolig, og derfor må dette rum også gerne være særdeles indbydende og ikke mindst have et personligt præg af dig og din familie. Vi kan hjælpe dig med at få et nyt badeværelse i nøjagtig den type flise, som du holder mest af.

Før vi påbegynder arbejdet med et nyt badeværelse, tager vi altid gerne en snak med dig som kunde, hvor du kan lade dig inspirere af vores mange tidligere opgaver og de flotte referencer.

Gennem vores mange år som murer har vi set et utal af forskellige badeværelser.​Derfor vil vi kunne vejlede dig og din familie til en flot sammensætning af blandt andet fliser og farven på badeværelset for et perfekt resultat.

Vi har samtidig også, takket være vores tidligere opgaver med at lave nyt badeværelse, tilegnet os en høj ekspertise, hvorfor du trygt kan overlade opgaven til os. Vi er din garanti for en korrekt udførsel, hvor alle installationer til det nye badeværelse vil udføres til punkt og prikke. Dertil har vi smag for kvalitet og design, og vi kan derfor klare selv de sværeste udfordringer helt ned til mindste detalje.

​Få et godt tilbud

Går du og din familie med tanker om et nyt badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 64 76 26 01 allerede i dag. Vi har stor erfaring med opsætning af nyt badeværelse, hvorfor vi kan hjælpe med at få lavet drømmebadeværelset.

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med sidste nyt 

fb-ikon

Kontakt os​

Du kan finde os på adresse:

​Kirkevej 34, 5690 Tommerup

Ring til os på:

64 76 26 01

​Eller send en e-mail til:

info@murer-svendsen.dk 

CVR: 30911563

​Vi er medlem af

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.